Rabu, 7 Februari 2018

Kenangan Pertama Kali Ke Seoul Korea


Apa khabar awak? lama tak dengar berita kan. Biasalah sejak pertengahan tahun lepas saya agak sibuk dengan macam-macam urusan selain hal kerja sehingga terlalai untuk mengemaskini blog saya ni. Itu okey lagi..

Paling dahsyat saya sampai terlupa nak perbaharui lagganan domain blog ni www.drhasbi.com sehingga terlepas tarikh luput pada 16 Januari lepas. Terkejut besar bila isteri saya tiba-tiba wasap saya beritahu blog saya dah hilang!

Nasib baiklah godaddy beri tempoh 30 hari sebelum domain ni dibuka untuk jualan. Masa tu mungkin saya tak dapat nak gunakan domain ni lagi. Alhamdulillah selamat.

Okey, tanpa banyak membebel saya sebenarnya nak beritahu yang kami baru balik dari Seoul, Korea. Macam biasa, pergi dengan pakej percutian tajaan SHOM yang bertaraf 5 bintang. Ini kali ke-dua saya dan isteri ke Korea Selatan.

Ini trip pertama kali saya ke Seoul Korea, pada tahun 2013. Masa ni musim panas, jadi cuaca lebih kurang Malaysia. Seronok bila dapat melancong bersama kawan-kawan. Semua orang jadi 'gila-gila' bila kat sana.

kenangan ke Seoul Korea bersama Awesomazing Team

Klip video kami di Korea masih dalam proses jadi saya nak kongsi klip video Korea kami yang dahulu, jom saksikan!  


Terbaru saya dan kumpulan Eziproject sama-sama melancong ke Seoul Korea pada 20-25 Januari 2018. Lebih seronok sebab masa tu musim sejuk beku.

Nanti dah siap video klip tu Insha Allah saya akan post kat sini. Tunggu ye..!

p/s: kalau awak nak tahu apa tu Eziproject bolehlah intai-intai hashtag #eziproject kami.



Jumaat, 12 Mei 2017

Video Klip EziProject Menggosok Kota Rom


Kami memang gila melancong. Sejak dulu sebelum buat bisnes saya dan isteri berangan-angan mengelilingi dunia..

..tapi maklum sajalah dengan duit gaji saya impian tersebut menjadi terlalu besar dan rasa tak mampu.

Syukur saya dan isteri, Adibah telah membuat keputusan memulakan bisnes untuk menambah sumber pendapatan dan berjaya mencapai impian melancong ke luar negara.

Banyak negara kami dah pergi, dan kali terakhir pada bulan Mac lalu kami dapat melancong ke Itali.

Video klip EziProject melancong ke Itali

Jom tengok video klip EziProject di Itali? mari kita 'menggosok'..

  

Jom kita pegi Gold Coast bulan 8 ni? 


Jumaat, 5 Mei 2017

Cara mudah membuktikan Tenaga Bio Velocity


Semua orang sudah tahu Hukum Keabadian Tenaga yang mengatakan 'tenaga tidak boleh dicipta atau dimusnahkan, tetapi boleh berubah dari satu bentuk kepada bentuk yang lain'.

Jika tenaga haba dapat dirasa panasnya, tenaga bunyi dapat didengar bisingnya, tenaga elektrik boleh kena renjatannya. Bagaimana pula tenaga dari pelapik Bio Velocity?

Jom lihat demo ringkas ini. Bagaimana tenaga badan bertambah, lebih stabil dan seimbang hanya selepas 10 saat dikenakan dengan Bio Velocity Sleep Mate!

Demo pelapik Bio Velocity oleh Dr Hasbi ketika Hari Bio Velocity
Seorang sukarela dijemput naik pentas untuk menguji tahap keseimbangan badan dalam demo ringkas.

Demo pelapik Bio Velocity Sleep Mate oleh Dr Hasbi ketika Hari Bio Velocity
Ujian keseimbangan badan. Beliau tidak dapat mengekalkan keseimbangan badannya dalam keadaan begini walaupun saya hanya menekan pergelangan tangannya dengan perlahan.

Demo pelapik Bio Velocity oleh Dr Hasbi ketika Hari Bio Velocity KL
Jam tangan beliau diletakkan atas pelapik Bio Velocity salama 10 saat.

Demo tubuh menjadi seimbang selepas 10 saat guna Bio Velocity oleh Dr Hasbi
Selepas beliau memakai jam itu badannya menjadi lebih 'kuat', 'stabil' dan 'seimbang' walaupun saya menekan tangannya dengan lebih kuat!

JOM SAKSIKAN KLIP VIDEO TERSEBUT:


Menarik bukan? Jadi bagaimana kesannya jika pelapik Bio Velocity ini digunakan semasa tidur selama 8 jam sehari selama satu minggu, satu bulan, tiga bulan? sila pakai dulu baru tahu kesannya.

Jika ada sebarang pertanyaan atau berminat untuk menjadi wakil jualan produk ini sila Wassap saya:



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...