Usaha..Yakin..Tawakal Menuju Puncak Jaya

, , , , ,

Promosi Huru-Hara Bio Velocity Sleep Mate


ATAS PERMINTAAN RAMAI

PROMOSI “HURU-HARA BIO VELOCITY SLEEP MATE” DILANJUTKAN SEHINGGA 31 DEC 2018 !!!

Terbukti Dengan Pelbagai Testimoni PANASS Seluruh Malaysia!!
bio velocity sleep mate (bvsm) harga murah

sesuai untuk..

• penyakit strok
• asma
• migrain
• insomnia
• sakit belakang
• kebas-kebas tangan/kaki
• cepat letih dan lesu
• darah tinggi
• kanser
• gout

“TIADA KESAN SAMPINGAN”.

KINI SEMUA MAMPU MILIKI DAN RASAI DUNIA KEHEBATAN TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE!

-->> SAVE UP TO 70% !!
-->> STOK TERHAD! ORDER SEKARANG!!

PM kami untuk tempahan atau sebarang pertanyaan:

ATAU Whatssap/sms terus kepada : 
Adibah 019-6615447 atau 012-3433661




Share:
Read More
, , , , , , , , ,

Kenangan Pertama Kali Ke Seoul Korea


Apa khabar awak? lama tak dengar berita kan. Biasalah sejak pertengahan tahun lepas saya agak sibuk dengan macam-macam urusan selain hal kerja sehingga terlalai untuk mengemaskini blog saya ni. Itu okey lagi..

Paling dahsyat saya sampai terlupa nak perbaharui lagganan domain blog ni www.drhasbi.com sehingga terlepas tarikh luput pada 16 Januari lepas. Terkejut besar bila isteri saya tiba-tiba wasap saya beritahu blog saya dah hilang!

Nasib baiklah godaddy beri tempoh 30 hari sebelum domain ni dibuka untuk jualan. Masa tu mungkin saya tak dapat nak gunakan domain ni lagi. Alhamdulillah selamat.

Okey, tanpa banyak membebel saya sebenarnya nak beritahu yang kami baru balik dari Seoul, Korea. Macam biasa, pergi dengan pakej percutian tajaan SHOM yang bertaraf 5 bintang. Ini kali ke-dua saya dan isteri ke Korea Selatan.

Ini trip pertama kali saya ke Seoul Korea, pada tahun 2013. Masa ni musim panas, jadi cuaca lebih kurang Malaysia. Seronok bila dapat melancong bersama kawan-kawan. Semua orang jadi 'gila-gila' bila kat sana.

kenangan ke Seoul Korea bersama Awesomazing Team

Klip video kami di Korea masih dalam proses jadi saya nak kongsi klip video Korea kami yang dahulu, jom saksikan!  


Terbaru saya dan kumpulan Eziproject sama-sama melancong ke Seoul Korea pada 20-25 Januari 2018. Lebih seronok sebab masa tu musim sejuk beku.

Nanti dah siap video klip tu Insha Allah saya akan post kat sini. Tunggu ye..!

p/s: kalau awak nak tahu apa tu Eziproject bolehlah intai-intai hashtag #eziproject kami.



Share:
Read More
, , , , , , , ,

Video Klip EziProject Menggosok Kota Rom


Kami memang gila melancong. Sejak dulu sebelum buat bisnes saya dan isteri berangan-angan mengelilingi dunia..

..tapi maklum sajalah dengan duit gaji saya impian tersebut menjadi terlalu besar dan rasa tak mampu.

Syukur saya dan isteri, Adibah telah membuat keputusan memulakan bisnes untuk menambah sumber pendapatan dan berjaya mencapai impian melancong ke luar negara.

Banyak negara kami dah pergi, dan kali terakhir pada bulan Mac lalu kami dapat melancong ke Itali.

Video klip EziProject melancong ke Itali

Jom tengok video klip EziProject di Itali? mari kita 'menggosok'..

  

Jom kita pegi Gold Coast bulan 8 ni? 


Share:
Read More