Jumaat, 10 Ogos 2012

Berat badan bertambah?!


Kuruskan badan dengan berpuasa dan memakai korset premium beautiful

Alamak, berat makin naiklah.. rasanya sebelum masuk bulan puasa 74 kg tapi hari ni dah 75.5 kg! Apa sudah jadi?? sepatutnya bulan puasa ni la peluang nak kempiskan badan. Aku rasa diet aku bulan puasa ni lebih berkabohidrat dan berlemak kut. Mana tidaknya, hampir setiap hari buka puasa kat restoran... rasanya sekali dua je pergi bazar ramadan. Buka puasa kat rumah belum pernah lagi sebab aku selalu balik kerja malam dan lagipun dekat raya ni wife aku sibuk dgn bisnes Premium Beautiful. Ramai orang nak bergaya dan cantik raya nanti pakai korset PB nih.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...