Jumaat, 10 Ogos 2012

Berbuka kat Old Town lagi..

Hari ni iftar kat Old Town White Coffee lagi.. ada dua sebab. Pertama, kat situ tak ramai orang, so aku datang dalam 10 minit sebelum berbuka pun sempat dapat makanan sebelum masuk maghrib.

Kedua, setiap kali aku makan situ dapat free drink White Coffee. Kupon free tu ada kat resit tapi valid seminggu je. Maknanya, selagi dpt free drink tu selagi tu lah aku makan kat situ sampai promosi dia habis lol..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...