Jumaat, 10 Ogos 2012

Kenapa kamu belum kahwin?

Survey yang dibuat oleh LPPKN ni menunjukkan peratusan alasan yang diberi oleh orang bujang di Malaysia. Tengok tu, kalau lelaki diorang kerap bagi alasan masalah kewangan yang menghalang mereka kahwin.

Kalau wanita pulak, alasan mereka tiada calon yang sesuai. Emm... aku rasa tiada calon tu sesuai tu maksudnya takde boyfriend la kan? a.k.a. single kan? Kalau aku betul, maknanya aku boleh rumuskan 40% wanita di semenanjung ni masih single...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...