Sabtu, 11 Ogos 2012

Trip bisnes di Johor Bahru

Hari ni aku dan wife nak pergi Johor Bahru atas urusan bisnes. Ada rakan kongsi baru join kitaorang di JB, dan beberapa lagi yang berminat nak join bisnes ni. Bukan aku je yang nak dapat tiket free ke London dan Paris, kawan-kawan aku pun nak jugak.

Fairlah kan, buat bisnes sama-sama, pergi melancong pun kenalah sama-sama. Kalau boleh aku nak bawak geng satu bas melancong! Best yang amat tuu..

Memandangkan maid belum dapat, terpaksalah aku tinggalkan anak bongsu kat rumah kakak ipar aku. Dekat je rumah dia, di Ukay Perdana. Anak yang sulung aku bawaklah, sebab yang ni senang handle sikit. Kalau dua-dua ni duk dekat memang pening kepala, asyik bergaduh je. Anyway, semoga musafir aku diberkati-Nya. Selamat pergi dan pulang okey!

Credit to Adibah Karimah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...