Selasa, 1 Oktober 2013

Kenangan melancong ke Seoul, Korea


Annyeong-haseyo!
hiihi....maksudnya hello dalam bahasa Korea. Al-maklumlah baru balik dari Korea, terngiang-ngiang lagi ucapan annyeong haseyo tu. Orang Korea ni sopan-santun, berbudi bahasa macam orang kita juga la ;) Sebelum ni masa saya ikut free trip ke Paris, diorang sapa kami dengan perkataan bonjour sehinggakan masa shopping kat Galeri Lafayette semua jurujual dalam tu ucap bonjour bila berselisih. Bayangkan sepanjang berada dalam galeri tu berpuluh-puluh kali kena sampuk dek orang Perancis, sampai keluar masuk bas pun mulut ni duk asyik cakap bonjour...bonjour...bonjour...hehee

Hati rasa nak cerita panjang tapi sejak balik Korea haritu sibuk manjang, balik kampung ambil anak-anak, appointment sana sini bantu business partners nak qualify tiket free ke Gold Coast. Tambah lagi takde pembantu rumah, memang tak cukup tangan kami nak uruskan bisnes dan anak-anak. Takpe jangan risau, nanti saya akan terus update cerita-cerita best sepanjang kami kat Korea.

Kenangan bersama Awesomazing Team di Seoul, Korea

Sepanjang berada di sana, kami tag gambar-gambar dengan hashtag #AwesomazingKorea dan #AwesomazingTrips. Kalau nak puas lagi bolehlah tengok dalam Instagram sendiri, kat situ ada lebih 600 keping gambar kami. Semuanya menarik dan tertarik...cewahh! 


Okey tak gambar-gambar tu? Nak lagi klik #AwesomazingKorea. Ada banyak lagi gambar-gambar dalam kamera dan video yang akan di upload lepas ni. Sekarang agak sibuk sebab ni bulan terakhir nak kejar tiket free ke Gold Coast, Australia. Kalau korang nak join kami jangan segan silu cepat-cepat pm saya okey!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...