Ahad, 11 November 2012

Smart Reader Annual Concert 2012



Setelah hampir setahun Aqil Haarith belajar di Smart Reader Kids Wangsa Maju, nampak perubahan dari segi perwatakan dan pengetahuan. Kalau dulu dia ni nampak macam slow dan cakap pelat tapi sekarang alhamdulillah dah boleh membaca sikit-sikit dan petah bercakap. Dua hari lepas Smart Reader Kids adakan Annual Concert and Graduation Day di bangunan MMA pada 4 November 2012. 

Sebagai parents aku dan Adibah Karimah mesti kena hadir ke majlis tu. Pagi lagi dah bangun, sebab kena daftar pukul 8.30 pagi. Tak sabar nak tengok anak aku beraksi atas pentas, ntah apalah show dia nak buat nanti. Semua meeting dengan klien yang nak tahu pasal bisnes premium beautiful atau demo biozone food purifier kena tangguh ke sebelah petang. 

Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by premium beautiful top agent
 nak naik pentas kena mekap dulu...
 Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by Hai O biozone food purifier top agent

 Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by Hai O garam buluh top agent
 
USA show in Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by premium beautiful top agent

USA dance in Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by premium beautiful top agent

Saudi Arabia in Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by premium beautiful top agent

Arabic dance in the Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by premium beautiful top agent

Spain in Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by biozone food purifier top agent

Spain dance in Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by biozone food purifier top agent

UK in Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by biozone food purifier top agent

UK dancers in Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by garam buluh top agent

Hawaii in Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by Hai O biozone food purifier agent

Hawaii dancers in Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by Hai O biozone food purifier agent

China dance in Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by Hai O biozone food purifier agent

China dancing on Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by Hai O biozone food purifier agent

Malaysia in Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by biozone food purifier top agent

Malaysia dancers in Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by biozone food purifier top agent

Negaraku in Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by Hai O biozone food purifier agent

Akhirnya saat yang dinanti-nantikan sudah tiba. Tak sangka yang anak aku ni kena menari dangdut! haha!
Indonesia in Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by Hai O garam buluh top agent

Indonesian dancers Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by Hai O garam buluh top agent

Dangdut dance in Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by Hai O garam buluh top agent

Dangdut dancing in Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by Hai O garam buluh top agent

Tari dangdut in Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by Hai O garam buluh top agent

Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by Hai O biozone food purifier agent

Dangdut style in Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by Hai O biozone food purifier agent

Gelek dangdut on Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by Hai O biozone food purifier agent
masa ni diorang tengah gelek skru... lawak bangak dong! berciciciran air mata aku tergelak. Nak ambil video pun tak boleh nak pegang steady kamera tu..hhoho!
Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by biozone food purifier agent
gelek-gelek lagi... adik Khairi pun tercengang tengok abang dia buat gitu.. ;)
Smart Reader Kids Annual Concert and Convocation 2012 by Hai O marketing biozone food purifier agent

Habis je Indonesia, aku pun keluar. Jam pun dah hampir pukul 12 tengahari. Jemput Haarith kat belakang, ambil souvenir terus blah dari situ. Dalam kereta kitorang asyik perli dia tak henti.. hehhe
Selesai makan tengahari kat restoran, hantar anak-anak balik rumah sebab tengahari aku dan Adibah ada appointment dengan klien nak beli korset premium beautiful.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...