Rabu, 23 Oktober 2013

Orang utara jom kita pi Gold Coast!



Baru-baru ni terlepas nak join wifey pergi JB sebab kena jaga anak-anak kat rumah. Nanny demam tak dpt datang. Okey, hari Ahad dia datang tapi tak sampai 24 jam dia buka mulut cakap nak berhenti kerja. Aduh, alasan boring takde geng dan plan asalnya nak ajak adik dia teman kerja kat rumah saya tak menjadi sebab adiknya taknak.

Kelam kabut la kitorang cari bibik lain malam tu. Yelah, nak pergi Utara ni tak boleh cancel dah appointment. Malam tu Dibah call sini sinun akhirnya jumpalah sorang ni ejen ni. Malam tadi kami pergi jumpa bibik tu dan kami berkenan, dan dia setuju kerja dgn kami. Syukur Alhamdulillah, senang pulak kali ni. 

Anak sulung dan kedua kami terpaksa tinggal dgn nanny dan kami angkut baby dgn bibik baru datang utara. Kebetulan pula baby tak brp sihat memang nasib baiklah. Rezeki Allah nak bagi kan. Boleh fokus dgn bisnes kat utara ni.

Malam ni bermalam kat Perai, pagi esok masuk Pulau Pinang bermalam kat sana satu malam. Nampaknya team kat utara ni makin berkembang, syukurlah. Masing-masing dah jadi leader dlm Awesomazing Team ni. Semua tengah pecut ke garisan penamat 31 Oktober nak dapatkan tiket free ke Gold Coast! Confirm meriah kat Gold Coast nanti ni. 

Peluang bercuti ke GOLD COAST percuma dengan Awesomazing Team

Eh you all nak pi Gold Coast free? Kalau anda suka Coffee then mesti ambil peluang ni. Nak tau mcmana dgn Mineral Coffee blh dpt tiket free dgn mudah??



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...