Selasa, 19 November 2013

KPOP Live performance in Seoul, Korea



Masa free trip ke Seoul, Korea lepas macam biasa akan ada GALA Dinner. Time tu akan ada persembahan dari negara yang dilawati. Kalau Korea apa lagi, mestilah KPOP kan. Video ni saya shoot sikit-sikit je, yelah bukannya saya ni peminat KPOP. Dah shoot ni nak buat apa kalau tak upload kat Youtube, bolehlah korang yang minat KPOP ni tengok.

Enjoy!

KPOP Male Artists Live Performance in Seoul, Korea


Camna? Bolehlah kan..kalau nak ada lagi. Ada tarian breakdance dan KPOP female artists saya nak upload nanti. Tunggu okey!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...