Selasa, 26 November 2013

Tarikh ke Gold Coast sudah diumum


Free trip to Gold Coast Australia with Awesomazing Team and GLAMpreneurs

Akhirnya tarikh nak ke Gold Coast, Australia dah diumumkan! Bestnya tak sabar pula rasanya nak pergi. Teringat dulu pergi Gold Coast berbulan madu, tahun 2007 rasanya. Agaknya sekarang mesti dah berubah pantai Surfers Paradise tu.

Tarikh pergi 15.2.2014 dan balik pada 21.2.2014. Kali ni ramai juga rakan kongsi yang sama-sama dapat pergi free. Seronok melancong ke Korea baru-baru ni tak hilang lagi, rasa macam baru je balik Korea.

Anyway, kalau korang berminat nak join kitorang dalam next trip (khabar angin Itali) bolehlah pm saya atau wife saya, Adibah - 019 6615447.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...