Rabu, 6 November 2013

Turkish Sticky Ice Cream



Pernah makan Turkish Sticky Ice Cream tak? Saya makan aiskrim ni kat Seoul haritu, masa free trip. Rasanya kat KL ni pun ada tapi tak sure mana nak cari, sebab kat Singapura ada. Bagi yang belum pernah makan tu kalau jumpa cubalah try, rasanya memang sedap....sedap macam aiskrim la :D

Mula-mula kitorang tak perasan yang aiskrim ni halal sebab tengok yang jual tu mamat Korea tapi tiba-tiba dia tegur dan cakap aiskrim ni halal. Pastu baru nampak banner dia, Turkish Sticky Ice Cream dan tokey dia tu orang Turkey muslim. Apalagi semua pakat belilah, dapat enjoy free show lagi. Harga duit kita RM10 lebih kurangla, agaknya termasuk service charge show la tu ;)

 
Enjoy the show!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...