Khamis, 19 Disember 2013

Korean Free Trip Videoclip



Korean Free Trip Videoclip

Saja nak promote videoclip ni. Alang-alang buat, biarlah ada orang tengok kan. Kalau dulu simpan gambar je sebagai kenangan tapi sekarang macam-macam cara boleh kita abadikan kenangan. Video actually lagi best daripada gambar pegun, especially kalau dpt rakam babak yang melucukan atau kenangan yg tak mungkin dapat ditunjuk dalam gambar sahaja.


Insya-Allah lepas ni rajin la nak buat video sebab dah ada handycam. Dulu shoot video pakai kamera dslr je, besar dan berat sampai malas nak shoot video banyak-banyak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...