Jumaat, 6 Jun 2014

Video klip testimoni pengguna sabun Marine Essence


Lamanya tak update blog ni, dah bersawang agaknya. Sebenarnya banyak cerita saya nak tulis tapi tak sempat dek terlalu busy dengan kerja. Maklumlah sekarang ni cuti sekolah, masa yang sesuai untuk kanak-kanak yang ingin bersunat. Setiap hari ada je ibu bapa datang membawa anak-anak untuk bersunat di klinik saya. Jangan ingat cuti sekolah orang sibuk kenduri kahwin je tau.

Video testimoni sabun marine essence ekzema kronik pada bayi

Ini klip video pendek yang saya buat untuk kegunaan Awesomazing Team. Sebenarnya banyak lagi testimoni bergambar pengguna sabun Marine Essence Beauty Bar a.k.a. sabun hijau / sabun ketiak / sabun madonna ni tapi tak sempat nak masukkan semua dalam video klip ni. Jom tengok! 


Kalau nak tengok lagi bolehlah cari #testimonialateam atau #awesomazingteam
dalam Instagram atau Facebook.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...