Rabu, 25 November 2015

Pengalaman pertama kali bermain salji


Susulan entry saya terdahulu [BACA SINI] iaitu ceritera pengalaman pertama kali menjejakkan kaki ke negara Eropah. Memang saya sudah lama memasang impian untuk bermain salji sejak kanak-kanak lagi selepas melihat gambar kakak bermain salji ketika belajar di England. Impian akhirnya menjadi kenyataan..

Chapter Two : 

Pengalaman pertama kali bermain salji


Hari kedua berada di Switzerland kami dibawa pergi ke pergunungan Mount Titlis. Ia adalah tempat pelancongan yang sangat indah kerana sentiasa dilitupi salji. Kami naik ke puncak Mount Titlis menaiki kereta kabel. Di sini juga orang ramai berpeluang bermain ski di lereng gunung.

Melancong ke Mount Titlis Switzerland bersama SHOM
pemandangan sangat indah di kaki pergunungan salji

Melancong ke Mount Titlis Switzerland bersama Adibah Karimah
sebelum mendaki Mount Titlis menaiki kereta kabel Titlis Rotair

Melancong ke Mount Titlis Switzerland bersama Sahajidah Hai-O
menikmati pemandangan pergunungan Alps 

Melancong percuma ke Mount Titlis Switzerland bersama SHOM
perkampungan masyarakat negara maju memang lain macam 

Melancong percuma ke Mount Titlis Switzerland bersama Hai-O Marketing
ketinggian Mount Titlis 3020 meter

Melancong percuma ke Mount Titlis Switzerland 2010
belum pandai main ski ambil gambar je dulu

Melancong percuma ke Mount Titlis Switzerland bersama CDM Adibah
putih bak salji..betullah

Melancong percuma ke Mount Titlis Switzerland bersama isteri Adibah
tak puas tengok gambar ni

Melancong percuma bersama Adibah ke Mount Titlis Switzerland
macam berdiri depan poster je

Melancong percuma bersama CDM Adibah ke Mount Titlis Switzerland
kat sini takde jerebu macam negara kita ke..

Melancong bersama Adibah ke Mount Titlis Switzerland bersama SHOM

Moga-moga kami dapat datang lagi ke sini terutamanya bersama kawan-kawan yang lain dalam Awesomazing Team. Insya Allah tahun depan kalau ada rezeki panjang umur kami nak terbang ke Osaka pula. Sesiapa di luar sana yang berminat nak join kumpulan kami silalah risik2 kami atau call je nombor saya ni ==> 012-3433661



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...