Isnin, 19 Disember 2016

Seminar Tarikan GRID Usahawan SHOM


Buat bisnes apa pun mesti ada ilmu. Setakat ada produk bagus dan pandai bercakap belum tentu boleh berjaya. Beruntungnya kami kerana setiap minggu diadakan kelas training percuma untuk kami. Selain tu ada lagi seminar dan kursus yg dianjurkan secara berkala khusus untuk semua peringkat usahawan dlm kompeni.

Baru2 ni kami attend Seminar Tarikan GRID (Siri 3) yg diadakan di Shah Alam. Kat sini kami diajar marketing strategy yg berkesan dan paling penting ianya semudah ABC. Untung kami dpt bertemu top leaders dari seluruh negara serta Singapura, Brunei, dan Indonesia.

wefie sebelum seminar tarikan grid start
sampai awal kita wefie dulu

CDM Adibah Karimah sbg mc
Adibah sebagai mc. Well done dear!

ceramah motivasi drp Hj Mohd Jantan
Speaker motivasi jemputan Hj Mohd Jantan.

Speaker lain yg berucap pada hari itu adalah CDM Safiah, CDM Suhaila dan CDM Suzana. Masing2 berjaya menyampaikan ilmu yg sgt2 berguna pada hari itu. Semua org naik semangat dan tak sabar2 nak implemen semua ilmu dan strategi yg dpt hari tu.

barisan CDM dalam Seminar GRID 3 SHOM
Barisan 'ketua kampung'

Dr Hasbi selfie
saja nak masuk muka..

Adibah Karimah, Raden Nazarina, Zahirine, Noraini
antara ATeam yg hadir seminar

dgn wife CDM Adibah Karimah
bersama CDM Adibah

pose drp kami Awesomazing Team
trademark pose ATeam!

Lepas ni Insha Allah akan ada lagi seminar2 sebegini terutamanya awal tahun 2017. Kalau org baru buka bisnes sanggup bayar beribu2 ringgit pegi belajar marketing tak rugi sebab bisnes lagi maju dan untung berganda2. Samalah dlm bisnes ni, dah ada bisnes kenalah spend sikit utk belajar skil berniaga barulah bisnes berkembang. Bukannya duduk berkembang kat rumah saja..hehe





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...